Rc Kamyon TIR ve İş Makineleri

Tam Versiyon: İlk Projem Man Tga
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Mükremin, iki zinciri ortak ortalığa bağlasan olmuyor mu?
Yani 626. mesajında 8.resimde iki tekerin arasında olan zincire diğer teker içinde yapacaklaranı eklesen. Umarım anlatabilmişimdir.
(13-01-2013, Saat: 15:21)volkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Mükremin, iki zinciri ortak ortalığa bağlasan olmuyor mu?
Yani 626. mesajında 8.resimde iki tekerin arasında olan zincire diğer teker içinde yapacaklaranı eklesen. Umarım anlatabilmişimdir.

Abi dediğin şekil makasa değme ihtimalinden dolayı şimdilik vaz geçtim. Mustafa abi kanıma girdi bunlar büyük dedi, gittim ufaklarından buldum (2 saat aradım) gezerken kamyonlarda dikkatimi çekti sadece dış tekerde zincir vardı. 2 tekerdede olan göremedim. Bu arada ben fotoğrafladım yeni zincirleri siz ne dersiniz?

[Resim: CIMG0431.jpg]
İnce beyaz olan tam ideal bence.
Selam Mükremin
Zincir ler cok güzel olmus eline saglik .En son buldugun ince zincir bence ideal. Bu arada kamyonlarda sadece tek tekere zincir kullanilir en azindan benim zamanim da böyleydiSmile Biz komple degil de tekli kullanirdik .Direk cantin deliklerinden tekere dolardik 3 -4 tanesi yeterdi arada kopan olurdu tabiSmile. Bu arada bir seyi sormak istiyorum herkes avadanliktan bahsediyor ben ne oldugunu bilmiyorum her defasinda sormayi unutuyorumBig Grin Avadanlik nedir?
Gelismeleri takipteyim.
Selamlar.
Bir işi yapmada, bir aracı onarmada kullanılan araç ve aygıt takımlarına avadanlık denir. Big Grin
Eline sağlık Mükremin gayet şık olmuş karlı yollar korkutamaz artık biziSmilebencede ince mat renk olan güzelmiş
Maşallah kar yağdı böyle oldu... Smile
Mükremin ne güzel işler bunlar, ellerine sağlık.

Zincir atkılarını iki yahut adet arttırsan daha sık zincir temasına sahip olursun. Ayrıca gerçeğinde kaç atkı var bir bakmak lazım. Görüntü olarak da daha şık olur kanatindeyim.
Yorumlar için teşekkürler. arkadaşlar bir gece dir zincir örüyorum. Ufak olanla uğraşmak ızdırap. Buyrun son resimler.

[Resim: CIMG0436.jpg]
[Resim: CIMG0437.jpg]
[Resim: CIMG0438.jpg]
[Resim: CIMG0439.jpg]
bence bu tamamdır Mükremin, bu incelikte olması tekere de uyum sağlamış. diğeri kalın geliyordu.
Bende dışta kalan yüzeye direk çemberden bir tel taksan daha düzgün durur hani arabalara olduğu gibi sabit ve aynı ayarda kalmasını sağlar.eline sağlık orjinal gibi